سفارش تبلیغ
صبا ویژن
منوی اصلی
تدبر در قرآن
آیه قرآن
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
خبرنامه
 
آمار وبلاگ
  • کل بازدید: 779734
  • بازدید امروز: 58
  • بازدید دیروز: 35
  • تعداد کل پست ها: 278
درباره
سیدمحمدحسن صالح[90]

منم مثل خیلی ها توی این عالم نفس می کشم . فقط دلم میخواد که زمین وزمان رو آلوده نکنم!

جستجو
مطالب پیشین
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
وصیت شهدا
وصیت شهدا
کاربردی



ابر برچسب ها
دین[46] ، شهرضا[35] ، سیاسی[27] ، انقلاب[20] ، خاطره[18] ، سفرنامه هند[15] ، امام حسین[12] ، حجاب[10] ، پست مدرنیسم[10] ، سفرنامه عمره[9] ، رسانه[7] ، قم[7] ، انتخابات[7] ، امام زمان[7] ، اخلاق[5] ، امام رضا[5] ، غدیر علی ممیز[5] ، شادی[4] ، اجتماعی[4] ، پیامبر اکرم[4] ، حضرت معصومه[4] ، حضرت زهرا[3] ، دعا[3] ، انتخابات[3] ، امام خامنه ای[3] ، صبر[3] ، علم[3] ، عبادت[2] ، ماهواره[2] ، مرگ[2] ، مقاله[2] ، نوروز[2] ، سینما[2] ، سفرنامه هندوستان[2] ، زن[2] ، امام حسن عسکری[2] ، ازدواج[2] ، امام جواد[2] ، دوستی[2] ، خانواده[2] ، فلسطین[2] ، کتاب شناسی[2] ، کودک[2] ، شهادت[2] ، حضرت زینب[1] ، حکمت الهی[1] ، حوزه[1] ، بدعت[1] ، ترافیک[1] ، تهاجم فرهنگی[1] ، جنگ نرم[1] ، چهارشنبه سوری[1] ، امام حسن[1] ، اسرائیل[1] ، احترام به والدین[1] ، اخلاق[1] ، اربعین[1] ، آزادی[1] ، امام خمینی[1] ، امام سجاد[1] ، امام صادق[1] ، امام عسکری[1] ، امام علی[1] ، سفر نامه عمره[1] ، سفرنامه بوشهر[1] ، رضاخان[1] ، سفرنامه کردستان[1] ، شب قدر[1] ، شهید بهشتی[1] ، شهید مطهری[1] ، شیطان[1] ، هندوئیسم[1] ، ولایت فقیه[1] ، وهابیت[1] ، کتاب جدید[1] ، مسیحیت[1] ، معرفی کتاب[1] ، مفاتیح الجنان[1] ، عوض حیدرپور[1] ، عید غدیر[1] ، کودک[1] ، ماه رمضان[1] ، ماه شعبان[1] ،

 

عقربه کوچک ساعت از ده هم گذشته است، خیابان های اصفهان را یکی یکی طی می کنیم. فرزند ارشدم که پیش دبستانی می رود خوشحال از اینکه بعد از گذشت از دلیجان ومیمه اینک شهر سوم راه یعنی اصفهان را هم داریم رد می کنیم و همین الان است که برسیم شهرضا و پدربزرگش هلی کوپتر ،سوغاتی مکه اش، را تقدیم محضرش کند...اتوبان خرازی را افتخار حضور می دهم.   هزار بار که دروغ است ولی چند صدباری از ان رد شده ام سرعت می گیرم برای سبقت....خوشحال از سبقت و البته غافل از توقف ناگهانی اتومبیل های جلو....ترمز را می گیرم اما به حسب عادت غلط همراه با کلاج.....ماشین لیز می خورد و چندثانیه بعد بوسه ای جانانه می زند به پراید جلویش....سرعت این قدری بود که سه ماشین بعدی هم از ان مستفیض شوند و هم را در آغوش بگیرند... من حیران از دسته گلی که به اب داده ام و در جستجوی اینکه خدای نکرده کسی جراحتی برنداشته باشد. زنگ زدیم به تنها عموی مرکز استان نشینمان  تا طبق معمول تشریف بیاورند برای جمع و جور کردن و ترمیمِ(بووووووووووووووقِ)برادر زاده هاشان.

اما در این گیر ودار یک نفر انگار خیلی خوشحال بود، گو اینکه گنجی یافته است و ما خبر نداریم. خدایا آیا دشمن شاد شده ایم؟ صدا که آشناست. ترو تازه است و کودکانه. اما ماشین های جلو که بچه ای درشان نبود. دیدم که خود ناجنسش است. امیرحسین را می گویم.سرش را از پنجره بیرون کرد و گفت: آخیش، خیلی خوب شد، من تا بحال تصادف ندیده بودم!

هاج و واج و سرگردان از اینکه به کم شدن کوپن بیمه شخص ثالث و خسارت هنگفت ماشین وجواب مردم فکر کنم یا خوشحال باشم به تجربه جدید امیر حسین خان! 

 

 




برچسب ها : خاطره



 







 

 

هویت، جان و ناموس یک وطن است. وسعت مهم نیست، فرقی ندارد که واتیکان چند هزار متری باشی یا روسیه چند میلیون کیلومتر مربعی.مهم هویت و شناسنامه توست یعنی تو را به چه می شناسند ؟ به ساحل و جنگل های زیبایت! به کارخانه های غول پیکر و رشد اقتصادی رعدآسایت! به بمب های بی مروت و زرادخانه های نسل برکن ! به تمدن چند هزار ساله ات ، به ساحل زیبا و رویایی و یا رقاصه های هرزه! .... 

ایران را به چه می شناسند؟  در این چند روزه که بحث درباره شعار مرگ بر آمریکا بالا گرفته است و بعضی مصلحت نشینان (و نه لزوما مصلحت دانان) آن را بر نمی تابند ذکر یک خاطره مربوط به سفرم به هندوستان در سال 91 خالی از لطف نیست. این خاطره را سه ماه بعد از بازگشت به ایران در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه شهرضا در ماه مبارک رمضان برای نمازگزاران پرشمار بیان کردم که مورد توجه خیلی ها واقع شد و هنوز که هنوز است گاه و بیگاه از آن یاد می کنند. 

روز نهم سفر....شهر بنارس که رودخانه مقدس گَنگ را در خود جای داده و محترم ترین نقطه جهان برای هندوهاست که البته تعداد زیادی  مسلمان هم در آن زندگی می کنند.بعداز ظهر رفتیم برای خرید به بازار این شهر که صد البته پارچه و منسوجاتش در کیفیت و ارزانی شهره اند.  مغازه دوم یا سومی بود که خرید می کردم. فروشنده خنده روی هندی پرسید کجایی هستید؟ گفتم ایرانی؟ صحبت را قطع نکردم و گفتم تهران را می شناسی؟ گفت: نه ! تهران کجاست؟ خنده ام گرفت .انگار نه انگار که اگر پاکستان را که تا هفتاد سال پیش جزء هند بود فاکتور بگیریم ایران همسایه دیوار به دیوارشان است و اما اینان هیچگاه  گربه وطنم ! را از روی نقشه ندیده اند.گفتم : پس قاعدتا کوروش و تخت جمشیدو دماوند و سبلان و اصفهان و شیراز و... را هم نمی شناسی! تعجب روی تعجب هاج و واج به من نگاه کرد گویی که این کلمات را برای اولین بار می شنفت! از کوره در رفتم و گفتم پس از ایران چه می دانی؟ با همان انگلیسی مخلوط به اردو  گفت فقط می دانم که ایران تنها کشوری است که جلوی آمریکا ایستاده است..... 

حیدر، راهنمایمان را می گویم! وقتی قضیه را شنید سری به تصدیق تکان داد و گفت هندی ها ایرانی ها را به یک نشانه می شناسند و بس! ... مرگ بر آمریکا!

 

 


 

 




برچسب ها : سیاسی برچسب ها : خاطره برچسب ها : سفرنامه هندوستان



با امامت امام جواد علیه السلام جامعه شیعی برای نخستین بار با کودکی نه ساله مواجه شد که ردای امامت را بر دوش کشیده و به مثابه جدش علی علیه السلام از هر چه بپرسند می داند و جواب می دهد. این بار اما امامت جلوه هستی شناسانه خود را رو کرد گو اینکه با امامت محمد بن علی الجواد(ع) جامعه شیعیان به خوبی معنا و مفهوم علم لدنی را لمس می کردند و می فهمیدند امامت منصبی نیست که انتخابات و دور هم نشینی عوام یا خواص جامعه آن را تعیین کند  .

بر خلاف کسانی چون دکتر مدرسی در کتاب مکتب در فرایند تکامل که سعی می کنند زمانه امام نهم  و مفترض الطاعه بودن یک انسان نه ساله در جامعه شیعی را دلیلی بر نفوذافکار غالیانه در ان روزگاران بدانندباید گفت اینکه یک کودک بعنوان حجت الهی معرفی شود جدید نبود چه اینکه این مردمان بارها در قران از زبان کودک گهواره نشین عیسی نام خوانده بودند: انی عبدالله اتانی الکتاب و جعلنی نبیا اگرچه این تجربه برای اولین بار در میان امامت خاصه رخ می داد ولی با روی دادنش نقش مهمی در استحکام و زدودن تردید در میان شیعیان داشت تا برای همیشه حساب امامت را از حکمرانی ظاهری و قالب هایی چون سلطنت وخلافت ظاهری جدا کنند.

و این پرونده برای همیشه مفتوح است...




برچسب ها : امام جواد برچسب ها : دین



 

مقاله جدیدم با عنوان : "واکاوی استشهاد به حدیث (اعرفوا الله بالله) دربرهان صدیقین" در مجله معرفت کلامی ش 9 به چاپ رسید. جهت مطالعه چکیده مقاله اینجا را کلیک کنید


 

 

 






صفحات :
|  <  1  2  |